Brandet
Produkter
Hudplejesystem
Et familieforetagende
Forhandler
ANNEMARIE BÖRLIND i Danmark Brandet Filosofien
Annemarie Börlind – navnet der bygger på tradition og tilliden til naturen
"Hvis jeg ikke kan spise det, vil jeg ikke bruge det på mit ansigtshud," har Annemarie Lindner, grundlæggeren af Börlind GmbH, engang sagt.

Selskabet Annemarie Börlind har fulgt dette princip i over 50 år, og skabt et af de fineste hudplejemærker primært baseret på økologiske ingredienser. Produkterne er skånsomt tilpasset hver en hudtype og hvert et hudproblem. Produkterne indeholder en lang række naturlige ingredienser, og ingen dyreekstrakter, petroleums-derivativer eller silikone.
Vores research- og udviklingsafdelinger søger konstant efter nye naturlige ingredienser fra hele verden, der kan pleje huden og holde den smuk.
Vores teknik og teknologi i fremstillingen af vores produkter er altid den nyeste indenfor omådet, og vi effektiviserer og forbedrer hele tiden disse, så resultatet altid bliver det samme. Denne tilgang bekræftes af den lange række priser vi har vundet.
Vores krav, forpligtelser og kvalitetsprincipper er ECO Control -certificerede. Som et af vores principper nægter vi at teste vores produkter på dyr eller bruge genetisk modificerede ingredienser. Effektiviteten og hudkompabiliteten af produkterne er dermatologisk testet.
Vi vil aldrig sænke vores standarder og dermed svigte vores kunders tillid .
Hvis De har spørgsmål, forslag eller feedback, er De meget velkommen til at kontakte os.

På vegne af selskabet og hele holdet,Michael Lindner