Brandet
Produkter
Hudplejesystem
Et familieforetagende
Forhandler
ANNEMARIE BÖRLIND i Danmark Brandet Ansvar Fair Trade olie fra organisk kultivering i Kenya
Fair Trade olie fra organisk kultivering i Kenya
Firmaet Earthoil, der er specialiseret indenfor bæredygtig landbrugskultur, skaber offentlige økologiske landbrugsprojekter i Indien og Kenya. Projekterne gælder også den enkelte bonde, der modtager træning og langtids-support af firmaet i kultiveringen og bearbejdningen af de økologiske råmaterialer.
De plantebaserede råmaterialer er skånsomt kultiveret på de lokale marker og købt under gode forhold, så størstedelen af værdi-kæden forbliver mellem disse to lande og gavner den lokale befolkning.
Både dyrkningen og handlen af de endelige produkter er certificerede og inspiceret af selvstændige organisationer (Soil Association / Fair for Life).
Det Kenyanske projekt KOOFA (Kenyan Organi Oil Farmers Association) er placeret højt oppe på Mount Kenya. Projektet involverede til at starte med 90 bønder, der kun dyrkede hjulkrone olie.

Men det har siden ekspanderet, og fællesskabet er nu blevet til 250 bønder, der nu også producerer økologisk avocado, mandel og sesamolie.

Vi bruger disse råmaterialer i en stor del af vores produkter. For eksempel, bruges sesamolien i System Absolute-serien.