Brandet
Produkter
Hudplejesystem
Et familieforetagende
Forhandler
ANNEMARIE BÖRLIND i Danmark Brandet Priser Maurice Lacroix Award 2011
Maurice Lacroix forretningspris til Annemarie Lindner
Maurice Lacroix Business Award for Annemarie Lindner
(Bagerste række, fra venstre til højre) Daniela Lindner, Dr. Reinhard Hofmann (organisatør), Michael Lindner, Marcus Wojnar (CEO Maurice Lacroix) ; (Forreste række) Annemarie Lindner og Renate Künast © Foto: Eric Tran-Quang
Den 21. oktober 2011 ved den 5. Baden-Baden Bussines Night, blev den 91-årige grundlægger af Börlind, Annemarie Lindner, hyldet med en pris for hendes værk igennem livet.

Under hyldesten lagde Renate Künast, lederen for De Grønne i Bundestag, vægt på, at Annemarie Lindner „ikke kun er en rollemodel som entrepeneur, men også for en yngre generation.“

Lederen for De Grønne i Bundestag og pioneren for grøn kosmetik lærte hinanden at kende på BioFach World Organic Trade Fair i Nürnberg for 10 år siden. ”Siden da har jeg brugt hendes øjencreme”, sagde lederen for partiet.

Det var med tydelig begejstring, at Annemarie Lindner – siddende i en kørestol grundet en fodskade – modtog prisen til stående bifald fra alle tilstedeværende og fortalte, at i alle aspekter af livet er det ærlighed der tæller.