Brandet
Produkter
Hudplejesystem
Et familieforetagende
Forhandler
ANNEMARIE BÖRLIND i Danmark Brandet Priser “Mittelstandspreis” 2011
“Mittelstandspreis” for socialt ansvar i Baden-Württemberg 2011
På dens femte år cementerer Mittelstandspreis, prisen for socialt ansvar, sin ledende position i at sætte fokus på middelstore firmaers sociale ansvar ved i år at have det største antal deltagere. Under mottoet „Performance – Commitment – recognition“ hylder prisen de frivillige sociale engagementer hos firmaerne.

Börlind modtog prisen i kategorien „op til 500 ansatte“ og blev anerkendt for dens sheasmør-projekt i Mali. Her bliver kvindelige bønder tilbudt kurser i et uddannelsescenter, der skal forbedre kontrollen af hygiejne og helbred. De bliver også lært i at læse og skrive.
Mittelstandspreis blev tildelt af Caritas i Baden-Württemberg og af handelsministeriet i delstaten Baden-Württemberg. Alle Baden-Württembergs selskaber (med et maksimum på 500 ansatte), der støtter frivillige organisationer, institutioner eller sportsklubber på forskellige måder, og som har sat et samarbejde op med disse, bliver inviteret. Den offentlige anerkendelse af deres fremskridt er tænkt som motivation til at forlænge og fordybe engagementet.