Brandet
Produkter
Hudplejesystem
Et familieforetagende
Forhandler
ANNEMARIE BÖRLIND i Danmark Brandet Priser Beautyworld Cup 2009
Beautyworld Cup 2009
Annemarie Lindner modtog denne pris fra skønhedsindustrien som anerkendelse af hendes livslange præstation og ydelse til skønhedsbranchen.

The beautyworld Cup præsenteres hvert år til Beautyworld i Frankfurt. Prisen går til individuelle personer eller selskaber, der har ydet specielle ydelser til skønhedsbranchen, eller har beriget den med deres kreative ideer. Dette år valgte juryen Annemarie Lindner til at modtage denne hæder. Beautyworld Cup blev præsenteret til en ceremoni på åbningsdagen af handelsshow, 31 januar 2009. Prisen blev præsenteret af Messe Frankfurt Exhibition GmbH og Tysk parfumeri association, Bundesverband der Parfürmerien, e.V.

Iværksætteren Annemarie Lindner er en pioner indenfor naturlig kosmetik- og hudpleje-produkter skabt til specifikke hudtyper. I 1959 grundlagde hun Annemarie Börlind, nu et ledende navn indenfor skønhedsindustrien, der fortsætter med at vokse i popularitet. "Annemarie Lindners arv er bemærkelsesværdig. Hendes succes i kosmetikindustrien, skyldes at hun turde prøve nye ting. ”Hun har velfortjent vundet Beautyworld Cup i anerkendelse af hendes arbejde i udviklingen af innovative naturlige kosmetikprodukter.", siger Beautyworld-direktøren Eva Olbrich.
Allerede en etableret begivenhed i den årlige kalender, bliver Beautyworld Cup præsenteret til Messe Frankfurt Exhibition GmbH og Bundesverband Parfümerien e.V. hvert år til Beautyworld.

I 2008 blev den eftertragtede pris vundet af journalisten Regina Stahl, skønhed- og kosmetik-redaktør på det tyske Vogue. Tidligere vindere har inkluderet kendte personer som Estée Lauder familien, Kal J. Troll, Chantal Roos fra Yves Saint Laurent Beauté og Helmut Baurecht fra Artdeco.