Brandet
Produkter
Hudplejesystem
Et familieforetagende
Forhandler
ANNEMARIE BÖRLIND i Danmark Brandet Priser Prix Beauté Santé 2006
Prix Beauté Santé - Endnu en stor succes for Annemarie Börlind i Frankrig
Annemarie Lindner har vundet en anden stor skønhedspris i Paris for anden måned i træk.

"Jeg sværger til naturen." Denne anerkendelse af Annemarie Lindner som i 51 år har helliget sig naturlig kosmetik, var især passende, fordi stedet hun modtog prisen var et fantastisk naturligt område, tæt på hjertet af Paris.

Bois de Boulogne er en grøn fredfyldt oase og den elegante restaurant Le Pré Catelan er det perfekte uformelle sted til sådan en begivenhed. Prisoverrækkelsen blev indledt af et par få velvalgte ord af André Giovanni, grundlæggeren og udgiveren af Santé, Frankrigs største krops- og helbreds-magasin. Han bemærkede, hvordan den videnskabelige testning af produkterne er blevet meget mere stringent, siden han etablerede prisen for ni år siden.
Men det er ikke det eneste, der adskiller netop denne prisoverrækkelse fra de tidligere. Meget sigende, er det første gang, at denne titel er blevet overrakt til et naturligt kosmetisk produkt: NatuRoyale Biolifting Sérum Hydro-Actif*.

Dette ultimative fugtgivende produkt til moden hud gjorde et dramatisk indtryk på juryen bestående af videnskabsmænd, dermatologer og farmakologer. Med den innovativ formel blev dens forcer i hudfornyelse og reduktion af synlige rynker videnskabeligt bevist. Helhedsindtrykket afsluttes med den elegante præsentation og indpakning.

NatuRoyale* er kronen på værket for Annemarie Lindner. Da hun, efter at have modtaget prisen, adresserede publikum, mindedes hun, hvordan hun først var blevet draget ind i kosmetikverdenen efter at have kæmpet imod akne som ung. Hendes karriere som pioner indenfor naturlig kosmetik blev skabt af hendes viljestyrke og loyalitet til hendes principper, "Jeg sværger til naturen", hvilket nu giver hende den tredje store pris indenfor 9 måneder.
NatuRoyale Biolifting Sérum Hydro-Actif
Før Prix Beauté Santé, var hun stolt af at modtage Victoires de la Beauté prisen, også i Paris, for Naturesôme Nature Effect Fluid. Men selv disse vigtige priser blev overgået af Oscar'en af den amerikanske naturlige produktindustri, som hun modtog sidste september.

Og hvad enten hun er i New York, som da hun modtog denne pris eller i Paris på La Pré Catelan, er Annemarie Lindner omringet af folk, der meget gerne vil møde førstedamen af naturlig kosmetik. Som regel, ender samtalerne med, at hun får at vide, at hun skal fortsætte, hvor hun slap, hvilket altid gør hende lykkelig. Annemarie nyder disse øjeblikke, og siger ydmygt, at hun håber på at kunne nyde denne succes i lang tid endnu.
Hun er naturligvis også meget nysgerrig efter at vide, hvad effekten af hendes seneste pris vil være i Frankrig.
At påvirke er noget Santé kan. Med et udgivelse på omkring 550.000 blade, læses den månedlige udgivelse af over 5 millioner mennesker - 70 % af disse er kvinder.

NatuRoyale Biolifting Sérum Hydro-Actif* vandt over de kritiske testere, læserne af Santé. Gør ligesom dem, vælg naturlig skønhed fra Annemarie Börlind.

* NatuRoyale Biolifting er blevet forbedret endnu mere i 2012. Ny produktionformation er angivet i overblikket over NatuRoyale-serien.
André Giovanni grundlæggeren og
udgiveren af Santé var lykkelig over, at
Annemarie Lindner kunne komme til Paris
og tage imod Prix Beauté Santé.