Brandet
Produkter
Hudplejesystem
Et familieforetagende
Forhandler
ANNEMARIE BÖRLIND i Danmark Brandet Certifikation
ECO CONTROL
I de seneste par år er mange nye certifikater dukket op på kosmetikmarkedet, men i stedet for at give ro og sikkerhed til forbrugeren, har de skabt forvirring.
ECO CONTROL flyer
Hos Annemarie Börlind Har vi valgt ECO CONTROL.
ECO CONTROL-certefikatet reflekter de samme høje standarder, som vi har forpligtet os til, og de overgår endda de standarder, der er blevet sat af BDIH-mærket.

ECO CONTROL flyer
Produkt + kvalitet
Kvaliteten af vores hudplejeserie er baseret på umodificerede naturlige ingredienser, som planteekstrakter, kombineret med kærlig opmærksomhed til de små detaljer i kultiveringen og produktionen.
De fleste af vores planter, urteekstrakter og essentielle olier er certificerede økologiske eller kommer fra kontrollerede natur områder.
Vores erfarne spejdere og botanikere arbejder ustandseligt på at finde nye planter og rå-ingredienser over alt i verden.
Vi bruger ren Schwarzwald kildevand fra vores egne kilder.
Hudkompabiliteten og effektiviteten er dermatologisk testet af uafhængige institutter med hjælp fra frivillige hjælpere.
Vi afviser at bruge skadelige ingredienser eller substanser med dårlig nedbrydningsevne som PEG, paraffin, petroleumsderivater, silikoneolie og polycyklisk musk compounds.
Vores mål er at skabe den højeste kvalitet til en fair pris.
Miljø + Ressourcer
Vi bruger ikke dyreekstrakter eller produkter testet på dyr.
Vi bruger natur-identiske eller semi-identiske substanser for at minimere den miljømæssige påvirkning fra vores produktionsprocesser og også som hudvenlige konserveringsmidler.
Ved at vælge plantebaserede ingredienser, støtter vi organisk og biodynamisk landbrug over alt i verden og gør vores del af arbejdet i at holde jorden ren.
Energien vi bruger til at producere varmt vand trækkes fra vores produktion og afkølningsprocesser ved at bruge heat recovery technology.
For at beskytte miljøet bruger vi GOGREEN service fra DHL.
Mennesker og fællesskaber
Når det er muligt, bruger vi etisk høstede og retfærdigt handlede naturlige ingredienser af en særlig kvalitet, købt til en fair pris.
Vi køber kun fra leverandører, der tilbyder retfærdig løn og arbejdsforhold, og som ikke benytter sig af børnearbejdere.
Vores høje sociale standarder er bekræftet af certifikater fra statslige organisationer samt uafhængige organisationer.
Vi støtter anerkendte sociale organisationer og projekter i hele verden.
Gensidig respekt, høflighed, åbenhed og fælles mål er vitale aspekter af vores korporative kultur.
Ressourcer + Ansatte
Vi stræber efter at bruge vores finansielle ressourcer forsvarligt, ansvarligt og retfærdigt.
Vores ansatte er betalt en fair og retfærdig løn.
Vores ansatte får gavn af regulær coaching og et æstetisk godt arbejdsmiljø, skabt til at engagere, motivere og kreere innovativ tænkning.
Vores produktion og administration er placeret i vores hovedkvarter i Calw i Schwarzwald i næsten 50 år.
Vi vil fortsat forpligte os til at fastholde Tyskland som stedet for vores hovedkvarterer.
 
CSE Standard

Annemarie Börlind har været Econtrol-certificeret siden 2008. I områderne økonomi, økologi og socialt engagement. Börlind har derfor levet efter minimumskravene for et firma med bæredygtighed som mål i lang tid efterhånden.
Som resultat af de mange års erfaring og i samarbejde med EcoControl og Annemarie Börlind har den det tyske ”Selskab for forretningsetik” udviklet Certified Sustainable Economics Standard (CSE) til økologisk-orienterede selskaber.

Certificeringen, revisionen og udstedelsen af certifikatet er koordineret af EcoControl. Under den første revision bliver minimumskravene godkendt, samtidig bliver mindst 3 bæredygtighedsmål i hvert området samt en tidsfrist for disse bestemt.
Under den årlige revision bliver minimumskravene og tiltagene for en bedre bæredygtighed godkendt ved indikatorer, tal og statistik, der hjælper dem til at blive målt og forstået.