Brandet
Produkter
Hudplejesystem
Et familieforetagende
Forhandler
ANNEMARIE BÖRLIND i Danmark Hudplejesystem Skønhedsoasen
Forkælelsesdage i Bad Teinach
Hvis du har brug for at slippe væk fra hverdagens stress og jag for at genoplade dine batterier og forkæle dig selv, er Annemarie Börlinds skønhedsoase i Bad Teinach et fantastisk valg. En lille idyllisk spa-by i Schwarzwald.
Her vil du finde tid og plads til at slappe af og genfinde din indre ro. En varm velkomst venter dig på Bad Hotel. Du vil kunne tilbringe aftenerne og nætterne i et stort behageligt rum med stort badeværelse, TV, radio og telefon. Under dit ophold kan du også nyde mineralkildevandets terapeutiske egenskaber.
Vores forkælelsespakker er skræddersyet til både at kombinere plejende og revitaliserende behandlinger fra top til tå. Vores skønhedsoaser skaber den totale følelse af velvære - For et smukkere og mere selvsikkert dig.
Det eksklusive køkken arbejder sammen med vores erfarne skønhedshold og skaber en kalorielet menu. Den individuelle opmærksomhed du får hos RELAX & BEAUTY skønhedsoasen skaber en atmosfære af ro og afslapning. Kombinationen af ekspertpleje og afslapning resulterer i skønhed, der står imod tidens tand.
Eksperterne fra RELAX and BEAUTY skønhedsoase vil lave en skræddersyet pakke fuld af forskellige behandlinger til dig med varighed fra 1 dag til 1 uge. Et paradis af ro og velvære, er perfekt sted at genoplade dine baterier.
For mere information , kontakt venligst relax@schoenheitsoase.com

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

ANNEMARIE BÖRLIND skønhedsoase hos Bad Hotel
Otto-Neidhart-Allee 5
75385 Bad Teinach
Tel: +49 (0) 70 53 - 2 91 96
Fax: +49 (0) 70 53 - 92 04 75
www.bad-hotel.de