Brandet
Produkter
Hudplejesystem
Et familieforetagende
Forhandler
ANNEMARIE BÖRLIND i Danmark Et familieforetagende Vores Mærker
Naturlig Skønhed og Velvære
Med tre forskellige mærker har Börlind det rigtige produkt til hver hudtype og hvert behov. Hvilken Börlind-serie er den rigtige for dig?

ANNEMARIE BÖRLIND - En naturlig respekt for tradition og en naturlig respekt for din hud. Effektiv naturlig kosmetik med fokus på økologiske ingredienser. Omhyggeligt formuleret til hver en hudtype og hvert et hudproblem, med en lang række naturlige ingredienser og hverken dyreekstrakter, petroleumsderivater eller silikone.

DADO SENS Dermakosmetik, der udnytter naturens medicinske styrke. Medicinsk effekt - naturlige resultater. Ved brug af medicinsk indsigt og naturlige ingredienser, giver vi huden, hvad den behøver. Vores årelange research og samarbejde med dermatologer har resulteret i udviklingen af unikke serier af produkter til alle sarte hudtyper.

TAUTROPFEN - En dråbe af paradis. Tautropfen er en bred serie af naturlige kosmetikprodukter, skabt til at virke så effektivt som muligt som en del af en anderledes hudplejeverden. Opdag, hvordan disse verdener fortryller sanserne, mens kroppen bliver forkælet og plejet. Intet andet kosmetikmærke tilbyder en rigere oplevelse.
ANNEMARIE BÖRLIND
DADO SENS
TAUTROPFEN