Brandet
Produkter
Hudplejesystem
Et familieforetagende
Forhandler
ANNEMARIE BÖRLIND i Danmark Forhandler Om Dermavita
Dermavita

Dermavita startede i 2002 under navnet JK Pharma med at forhandle Annemarie Börlind i Danmark. Navnet blev i 2005 ændret til Dermavita, der på latinsk betyder ”sund hud”, da dette repræsenterede firmaets ide og produktudvalg bedre.

Efter selv i mange år at have brugt Annemarie Börlind, opdagede Assia Popova , grundlæggeren og ejeren, at der var et stort behov for sund, økologisk og naturlig kosmetik og hudpleje af høj kvalitet i Danmark. Derfra fik hun ideen om at starte importen af produkterne i Danmark.
Siden begyndelsen er Dermavitas navn i Danmark vokset støt, og produktudvalget er samtidig vokset med flere økologiske brand udover Annemarie Börlind og Dado Sens (Börlinds Dermakosmetiske mærke). Firmaet er også eneforhandler af det italienske plantehårfarvemærke Herbatint.

Ambitionerne hos Dermavita er store, og kravene til produkterne er høje.
Filosofien i virksomheden er, at man som importør har et ansvar over for kunder og forbrugere: Derfor føres kun de mest fremadtænkende, mest rene og økologiske produkter. Produkternes effektivitet, skønhed og naturlig pleje er en garanti, og vil altid være det hos Dermavita.

Annemarie Börlinds produkter forhandles primært hos helsekostbutikker, økologiske parfumerier og hudplejeklinikker. Som forbruger er du velkommen til at kontakte os, så vil vi anvise den nærmeste forhandler.

De personer du vil møde som kunde i butikkerne:

Assia Popova – Indehaver / Cand. Jur.

Hanne Kongshaug – salgschef – 60 21 87 84


Har du et ønske om at føre Annemarie Börlind eller nogen af vores andre brands, er du meget velkommen til at kontakte os:

Dermavita: 70 23 66 30

Vi sender gerne gratis prøver samt information om produkterne. Du kan arrangere et møde med os i din klinik / butik, hvor vi kan forklare og uddybe produkterne yderligere.